Малко остана до края на 2017, но 5 зодии ще изпитат диви емоции точно следващите дни!

loading…


Съвсем скоро ще задраскаме и тази поредна година от календара. Идва време за ново начало и за големи равносметки.

Не бързайте с анализите, защото и в малкото време до финала на 2017-та могат а се случат много обрати.

Ето ги и зодиите, които ще си подивеят на воля точно преди края на годината и ще имат много да разказват през новата.

Овен

Знаем, че няма да се минете и няма да пропуснете най-хубавите партита. Добрите новини са, че тази година наистина ще завърши перфектно. В интимните ви отношения също ще имате ярки подвизи, които ще ви оставят без дъх.

Рак

Поздравления предстои ви щур щур купон. Няма да ви се разминат силните емоции и големите моменти. Празниците ще бъдат повече и по-емоционални отколкото очаквате. Може би ще ви е трудно да намерите време за почивка. Помислете за отпуск…

Дева

Вече сте започнали да планирате какво ще правите на празниците и къде ще се подвизавате по време на почивката си. Вие сте от късметлиите, които доброто настроение ще ги следва навсякъде всеки миг до последните минути на годината.

Везни

Вярвате или не ще имате страхотна щура възможност да разпуснете. Най-сетне и на вас ви се полагат зареждащи и нови емоции. Определено няма да имате възможност да си починете, но ще се заредите с много позитивна енергия. Преумората ще бъде само от хубави случки.

Риби

Определено се настройте психически за силни емоции! Ще получите много добри новини и ще оползотворите свободното си време по най-добрия начин. Помислете да вземете почивка точно в този период, защото наистина е благоприятен и ще ви донесе много позитиви в личен план.

loading…