Тест: Какво си избираш диня повече от пъпеш? Ето какво разкрива направеният от теб избор:

loading…


Какво обичате повече: домат или краставица? А измежду диня и пъпеш какво ще изберете? Изборът изглежда безобиден и елементарен, но дори не подозирате какво разкрива той за вас самите. Избрахте ли си един зеленчук и един плод от тях?
Ето по-долу и четирите възможни комбинации: разпознавате ли се?

ДОМАТ-ДИНЯ

Доматено-динените хора са весели и активни, отличават се с голяма общителност, но общуването с тях често води до скандали заради избухливия им характер.

Мъжете от този тип са кулинари, те по правило са лениви.

Жените с доматено-динена настройка са емоционални, обичат животните и домашното огнище, около тях винаги е топло и уютно.
Не не умеят да плетат интриги, но тъй като казват това, което мислят, може да бъдат укорени в липса на такт.

Искреността и наивността са главните психологически характеристики на доматено-динените.

КРАСТАВИЦА-ДИНЯ

Краставичено-динените хора постоянно изпитват душевни терзания. Под външното им спокойствие и сдържаност се таи вътрешно напрежение. За тези мъже казват: “Пазете се от тихата вода”.

С краставичено-динените хора се живее сякаш върху вулкан – никога не знаеш какво ще стане утре и какво се върти в момента в главите им.

Жените от този тип не вдигат празни скандали – те трупат обидите до мига, в който са способни да счупят всички чинии вкъщи, често в главата на бедния си съпруг.

Краставичено-динените хора са най-творческият тип. Те умеят да размишляват, сред тях често откриваме учени и изобретатели.

ПЪПЕШ-ДОМАТ

Ако обичате именно този плод и този зеленчук, вие сте уравновесени, тактични, спокойни. Вие притежавате вътрешен такт и чувственост. Обичате красивите вещи и притежавате чудесен вкус.

Мъжете от пъпешово-доматения тип са малко женствени, много често те стават художници, музиканти, изобщо творчеството им е много близко.

Жените “пъпеш-домат” са влюбчиви, впечатлителни, в любовта са страстни и постоянни. Те са предани, нежни и грижовни съпруги.

Докато мъжете “пъпеш-домат” може да се окажат самовлюбени егоисти.

КРАСТАВИЦА-ПЪПЕШ

Подобен избор на зеленчук и плод е по-характерен за мъже, отколкото за жените. Мъжете “краставица-пъпеш” са мъжествени и сериозни.

Те рядко се оставят да бъдат манипулирани, имат имунизация срещу алкохолизъм. Сред тях има много спортисти и пътешественици.

С такъв мъж жената би се чувствала защитена като зад каменна стена – неговото развито чувство за отговорност се пренася и в семейните отношения. Тези мъже са целеустремени и леко постигат набелязаните цели.

Но имат и недостатъци: на краставичено-пъпешовите мъже им липсва чувство за романтика, затова ако жената очаква от такъв мъж цветя, тя не трябва да го чака да се сети сам, а ясно да намекне, че й се иска да получи букет.

Жените от този тип често стават началници, но в семейната среда са безпомощни като деца – готвят зле, не умеят да разпределят добре бюджета, не обичат да простират прането и да мият съдовете.
Но такава жена е верен приятел, умеещ да проявява разбиране.

Най-добрите бракове се сключват между:

мъж “краставица-пъпеш” и жена “краставица-диня”;

мъж “домат-пъпеш” и жена “краставица-пъпеш”;

мъж “краставица-диня” и жена “домат-диня”;

мъж “домат-диня” и жена “домат-пъпеш”.

loading…