Момичето, което се бори с рядка болест на косата дава съвети, които вдъхновяват хиляди жени!

loading…


„Руската Рапунцел“ Анастасия Сидорова работи като тлихолог и помага на хиляди жени, които искат да имат дълга коса. Тя споделя своите успешни тайни за правилната грижа за коса. Тя дава себе си за пример. Трупа бързо популярност в известната социална мрежа Инстаграм. Тя е интересна личност, заради това, че има рядка диагноза алопеция – наследствена плешивост.
Едва на 18 годишна възраст, нейната коса започва рязко да пада. Въпреки това, момичето решава, че ще се пребори с болеста и постига невероятни резултати. Тя дори има подписан договор с Пантен, целият усърден труд й отнема близо 5 години. Сега има дълга красива плитка.

Настя споделя, че именно болеста й е определила нейната професия – козметичен трихолог. Това е човек, който помага на хора с проблеми да имат дълга коса. Знаем, че при жените това е символ на женственост.

Момичето препоръчва балансирано хранене, никакви диети, избягване на стрес. Също така намиране на подходящи продукти според типа коса, използване на подхранващи маски, използване на масла. Дори според нея за всеки тип коса авокадовото масло е супер подходящо, както и редовното отстраняване на цъфтящите краища.
Нормално е дамите да губят около 50 – 100 косъма дневно, но ако тази бройка се увеличава, трябва да се потърси помощ от специалист, категорична е Настя.

loading…