Диета с мед, топи цял размер на дрехите за 3 седмици без глад и упражнения! Полезно!

loading…


Няма по-мързелива диета от тази с мед, която не изисква друго фрапантно, освен да замените захарта. Супер силата на меда се крие в това, че той има способността да променя метаболизма и да намали желанието за сладко. Той помага за изгарянето на мазнините дори докато спим.

Професионалистите казват, че с тази диета без броене на калории, без големи жертви и лишения, без скъпи продукти и специален хранителен режим може да загубите малко над килограм на седмица, ако заместите всички захари с мед. Естествената захар в меда го прави идеален за отслабване. Това на практика означава, че по време на храненето можете да се насладите на всички ястия и закуски, които обикновено са забранени в диетите. Единственото нещо, което трябва да направите, е да използвате мед вместо захар през деня и през нощта, преди да си легнете да изпиете гореща напитка с голяма лъжичка мед.
Килограмите се топят, защото тялото изгаря повече мастни натрупвания през първите часове на сън, дори в сравнение с тези, които изгаряме, ако ходим на фитнес.
Диетата включва няколко прости правила, които трябва да следвате и без много лишения ще загубите до 5 килограма за един месец.

1. Заменете захарта с мед – заменете всички сладкиши с изкуствени подсладители и използвайте само мед. Сутринта на празен стомах, пийте чаша топла вода с чаена лъжичка мед. По същия начин консумирайте кафето и чая.
2. Заменете калоричните закуски с парче пълнозърнест хляб, напоен с мед или кисело мляко, подсладено с мед.
3. Половин час преди сън изпийте чаша топла вода с мед.
4. Използвайте нерафинирани въглехидрати, т.е. белите брашно и ориз заменете с богати на фибри, които помагат при храносмилането – кафяв ориз, черен хляб и т.н. Те могат да са една четвърт от храната ви, а останалите трябва да са протеини и зеленчуци. Ако ви липсват въглехидрати, яжте повече леща и бобови растения.
5. Опитайте се да ядете протеини във всяко хранене, защото те ще ви държат за дълго време сити. Заложете на риба, пиле без кожа, говеждо, яйца …
6. Салатите и зеленчуците могат да се консумират в неограничени количества, докато с плодовете трябва да бъдат внимателни, защото могат да съдържат много захари. Яжте само два плода на ден.
7. Въпреки че може да звучи странно, в тази диета се препоръчва използването на млечни продукти като пълномаслено мляко, тъй като производителите често компенсират мазнините със захари и подсладители. Не прекалявайте с количествата все пак.
8. За да има ефект медената диета, трябва да се откажете от празни калории и преработени храни, така че да забравите за бързо хранене, закуски, газирани напитки, шоколади и бисквитки …
9. Един ден в седмицата трябва напълно да премахнете въглехидратите. Яжте цели плодове, зеленчуци, месо, ядки и няма да се чувствате гладни.
10. По време на храненето с мед, трябва напълно да изхвърлите картофите във всички възможни форми.

loading…