Кучето непрекъснато скимпетеше, гледайки корема на бременната домакиня. Поведението позволи да се хване смъртоносна опасност навреме!

loading…


Всички собственици на кучета знаят, че техните четириноги приятели могат да усетят много от човешките емоции. На пръв поглед дори изглежда, че кучетата разбират всички наши чувства. Те могат да познаят кога сме тъжни, кога се тревожим, кога сме радостни, кога сме ядосани, изморени. Това разбира се, не е единствената способност, която притежават.
Заради своето силно обоняние и развити способности, кучетата могат да разберат кога нещо не е наред със здравето на някой човек. Така кучето на име Кеола успя да спаси живота на бременната си собственичка и нейния нероден син.
Алана Бътлър е млада жена, която с нетърпение очакваше появата на своя син. Нейното куче е специална японска порода, която е пригодена за защита и за лов. В Япония тази порода кучета се използва като бавачка.
С напредването на бремеността, Кеола започна да се държи различно, лаеше, хвърляше се отгоре и се опитваше като че ли да каже нещо. Отначало никой не обръщаше внимание, но все пак жената отиде на лекар.
Оказа се, че нейното тяло е уморено и не може да износи тежестта на този огромен корем, че трябва да си почива повече и че я очаква нелека бременост.
След като жената се прибира от болницата, кучето продължава да стои около нея и да скимти. Тя дори публикува снимка в социалните мрежи и пише коментар отгоре, че не може да разбере промяната на поведението на своя домашен любимец.
Нейните приятели бързо реагират и я съветват да послуша кучето си, че може би се опитва да каже нещо, което е важно.
Жената решава да отиде отново в болницата и да си направи още прегледи, за да види какво не е наред и какво иска да подскаже кучето. След поредица от тестове се оказва, че жената страда от рядка форма на сериозно възпаление на двата бъбрека, освен това е била на косъм от смъртта. Специалисти започват веднага лечение, за да може и майка
та да е здрава и детето да се роди здраво.
Жената публикува нов пост, с който благодари на своето куче, затова че е допринесло за своевременното й лечение. В снимките по-долу можеш да видиш развръзвата и щастливото семейство. След като момченцето се е родило, кученцето стои постоянно до него и двамата се радват на компанията си и са неразделни приятели.

loading…