Тя каза на съпруга си, че е луд, за да иска да живеят тук. Когато влезе вътре, всичко се промени…

loading…


Екип от хора с общи интереси решава да прави проекти, с които да улесни хората. Този екип вярва, че всеки един дом е в състояние да бъде красив, ефектен и лесен за поддръжка. Те са на мнение, че домът трябва да се строи бързо и безпроблемно, на добра цена, която масата да може да си позволи.
Те предлагат изграждане на къщички или както те ги наричат „кабинки“, които освен че са подходящи за гората, могат да бъдат построени на дърво, са идеални за морския бряг или дори за постоянно пребиваване.
Тези малки къщички са пълни с потенциал, те могат да се превърнат в гараж, ваканционна къща, сауна, навес…всичко зависи от въображението на собственика. Хората, които ги предлагат се гордеят с това, че всеки клиент получава именно това, което търси.
Най-малката и обикновена къщичка струва около 2000 лева. Всяка една от тях може да бъде оборудвана с безкрайно много допълнителни екстри – камини и други. Къщичките могат да бъдат напълно изолирани и дори проектирани да издържат на тропическа жега или арктически студ.
Хората, които ги предлагат ги доставят до клиентите и дори ги строят на място, заедно с това дават и гаранция от 40 години, за да бъдат спокойни.
Нима това не е страхотна идея? Все повече набират популярност по цял свят, дори на мен ми се прииска една мини къщичка! Обичам иновациите.

loading…